G-CZKZN6M30J

OM OSS

Jan heter jag, och det är jag som grundade och som sköter JWC Motorcycles sedan 2013.

Min passion för motorcyklar började med moppen som inte fick förbli orörd. Fröet som den förevigt “oskruvade” moppen hade sått började verkligen att gro när jag var sjutton år gammal och spenderade fritiden med att skruva på min far och farbrors BSA A10 -51 i min lägenhet. Något som det väl var tur att hyresvärden inte visste om.

Mitt intresse för att skruva, meka, och fixa med motorcyklar utvecklades under en viss tid till att köra Classic Racing med en ombyggd BSA A65. Även om placeringarna inte räckte ända fram till prispallen så var det så kul att jag sedan satte ihop en Rickman BSA Rocket 3. Förbättringen var inte så stor och marksyning förekom (även lite ras och jag får tacka Fridman i Västerås för all den hjälp jag fick). Men det var lika kul för det. Det gällde bara att få ihop hojen igen inför åkningar och att få soppa till transportbilen. Nu på senare år har jag börjat köra på bana igen för nöjets skull med “gammelhojarna”.

Jag startade JWC Motorcycles 2012 som en bisyssla till mitt dåvarande jobb och så småningom blev företaget min huvudsyssla. Vi köper, säljer och förmedlar motorcyklar och delar. Mitt mål med företaget har varit att jobba med just det jag brinner mest för – veteranmotorcyklar – och allt som hör därtill.

Vänligen,
Jan Bernhardsson